Op jacht naar een tv-meubel

tv-meubel van Otto

Tegenwoordig vind je in elke inrichting een tv en de groottes van de schermen groeien elke dag. Zo’n zwart scherm zet natuurlijk wel een stempel op je inrichting om daar dus nog iets leuks van te maken, kun je aandacht besteden aan een mooie tv-meubel.

In de zoektocht naar een mooie tv-meubel kom je veel verschillende meubels tegen. Van kasten die een volledige muur bedekken en behalve een tv bijvoorbeeld ook een boekenkast zijn tot simpelere, kleine kasten waar echt alleen ruimte is voor een tv en een dvd-speler. Alle tv-meubels moeten in ieder geval ruimte hebben om de snoeren achterlangs weg te werken, zodat het ook mooi oogt in je interieur.

Als je echt baalt van het aanzicht van je tv kun je er ook voor kiezen om een kast met deuren te kopen. Zo is de tv snel uit het zicht en wanneer je tv wilt kijken hoef je enkel de deuren open te zetten. Maar woon je vrij krap? Dan kun je beter kiezen voor een relatief klein tv-meubel want dat oogt ruimer.

Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen gingen we eerst online zoeken naar meubels. We wisten toen al dat er een vrij grote tv in onze woonkamer zou komen te staan, dus moesten we ook aandacht besteden aan een kwalitatief goede én mooie tv-meubel. In onze zoektocht kwamen we onder andere het bijzondere tv-meubel tegen die je bovenaan ziet, bij otto.nl. Maar deze viel uiteindelijk toch af omdat het niet heel opgeruimd oogt met een grote collectie dvd’s.

Uiteindelijk kochten we onze tv-meubel bij de winkel Jysk omdat we deze dan ook gelijk in huis zouden hebben. In de praktijk let je niet heel erg op het tv-meubel, maar natuurlijk meer op de tv. Maar het oogt wel een stuk rustiger als je dvd’s en gamecontrollers weg kunt werken in lades of bakken.

1 reactie on Op jacht naar een tv-meubel

  1. Sas
    17 januari 2014 at 08:32 (9 jaar ago)

    Wij hebben onze tv meubel bij IKEA vandaan, erg blij mee nog steeds :)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter