Wie is de Mol 2014 + MOLTalk!

Wie is de Mol 2014

Het is weer zover: een nieuw seizoen van Wie is de Mol! Vanaf 2 januari kun je weer wekelijks genieten van manipulatie, bedrog en wantrouwen op Ned. 1! En ook dit jaar wordt er vóór én na de uitzending MOLTalk uitgezonden. 

Voor wie nog nooit van WIDM heeft gehoord: het is een realityspel waarbij 10 bekende Nederlanders in het buitenland allerlei opdrachten doen waarmee geld verdiend kan worden. Maar er is één adder onder het gras of eigenlijk een mol onder de grond, want de Mol die saboteert de opdrachten. Wekelijks vallen er kandidaten af die het minste weten van de identiteit van de Mol tot er 3 kandidaten overblijven: de verliezer, de winnaar en de Mol. Dit jaar speelt Wie is de Mol zich af in Hong Kong, een metropool die prachtige tegenstrijdigheden kent en een uitstekend decor biedt voor intrigerende opdrachten.

De deelnemers van WIDM 2014

Daphne Bunskoek
Jan-Willem Roodbeen
Aaf Brandt Corstius
Susan Visser
Sofie van den Enk
Tygo Gernandt
Freek Bartels
Jennifer Hoffman
Owen Schumacher
Maurice Lede

MOLTalk

Vorig jaar was voor het eerst een talkshow rondom Wie is de Mol te zien en dat was zo’n succes dat het dit jaar weer wordt uitgezonden. Oud-deelnemer Arjen Lubach presenteert de show samen met de Mol van vorig jaar Kees Tol. MOLTalk is te zien via wieisdemol.avro.nl vanaf 20.23 tot de uitzending begint én zodra de uitzending is afgelopen.

Hét Molboekje

Als kijker van Wie is de Mol ken je vast het molboekje wel! Deze is heilig voor kandidaten, want hierin houden zij alles bij wat zou kunnen helpen bij het ontmaskeren van de mol! Dit jaar kun je als kijker een molboekje kopen om zelf in te vullen. Het boekje bevat behalve veel pagina’s voor notities ook heel veel informatie over de kandidaten, de locatie én schema’s waarin je de ontwikkelingen rondom de pot kunt bijhouden en een verdenkingsschema. Heel handig!

Wie is de Mol 2014: molboekje

Bestel het molboekje!

Wie is de Mol 2014 - App

WIDM App

Speel dit jaar ook mee via de App! Maak een poule aan en beantwoord de vragen en voorspel wie de mol, de verliezer of de winnaar is. Je kunt de App downloaden in de App Store.

Voeg je mij ook toe aan jouw poule? Mijn naam is Marike Bijlsma!

6 reacties on Wie is de Mol 2014 + MOLTalk!

 1. Sylvia
  3 januari 2014 at 09:22 (9 jaar ago)

  Ik moet de aflevering van gisteren nog even terugkijken, maar heb nu al heel veel zin in het komende seizoen :)

  Beantwoorden
 2. Debby
  3 januari 2014 at 10:13 (9 jaar ago)

  Ik ken het van mijn ex, maar keek het eigenlijk altijd alleen maar omdat er veel in gereisd werd :’)

  Beantwoorden
 3. Jess
  3 januari 2014 at 16:20 (9 jaar ago)

  Leuk hè dat De Mol weer is begonnen. Ik heb net de aflevering terug zitten kijken. Zo benieuwd hoe het verder gaat.

  Beantwoorden
 4. Eva
  7 januari 2014 at 16:26 (9 jaar ago)

  Ik vind het zo on-wijs leuk! Kijk nu al 10 jaar mee volgens mij en vind het zo tof nog steeds :)

  Beantwoorden
 5. Marieke
  15 januari 2014 at 17:23 (9 jaar ago)

  Toen wij maandag terugkwamen van vakantie hebben we direct de twee gemiste afleveringen teruggekeken. Zit er weer helemaal in, wat een geweldig programma is het toch. :) Alleen zit er vast weer naast qua mol, ik heb het echt nooit goed.

  Beantwoorden
 6. Marcella
  16 januari 2014 at 10:23 (9 jaar ago)

  Jaaa, vanavond mogen we weer kijken, leuk! Ik ben benieuwd wat ze nu weer gaan doen en wie zich verdacht gedraagt. Dat boekje is erg tof trouwens, heel handig om te gebruiken om je verdenkingen in bij te houden!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter