Houtwolken van Stoer&Eigenwijs + winactie!

Houtwolk soorten van Stoer&Eigenwijs

De laatste tijd zie je veel meer wolken. Niet alleen in de lucht, maar juist ook in huis! Bij de webshop Stoer&Eigenwijs vind je bijvoorbeeld wolken van hout. En die houtwolken zijn prachtige accessoires voor in huis!

De houtwolken zijn met verschillende prints verkrijgbaar, zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld leuke prints met dieren of een mooie quote. De houtwolken zijn in drie verschillende maten te koop, leuk om met verschillende maten een combinatie te maken!

Zo’n houtwolk staat prachtig in een babykamer, maar ook in een woonkamer of slaapkamer vind je vast een mooi plekje. En het is natuurlijk ook een prachtig (kraam)cadeau!

Kijk op de website van Stoer&Eigenwijs voor meer informatie of bekijk foto’s op Instagram.

Houtwolk met quote van Stoer&Eigenwijs

Win een houtwolk!

Weet jij al een mooi plekje voor zo’n houtwolk? Dat komt goed uit! Je maakt namelijk kans op een medium houtwolk met de quote ‘So many of my smiles begin with you’.

Laat een reactie achter waarin je vertelt waar jij van in de wolken raakt! Je kunt meedoen tot 30 juni 20 uur.

9 reacties on Houtwolken van Stoer&Eigenwijs + winactie!

 1. Joyce
  17 juni 2014 at 19:06 (8 jaar ago)

  Ik raak in de wolken van onze toekomst plannen. Ook al gaat het niet zoals gepland en maakt het mij soms zelfs verdrietig ik weet dat wij over een tijdje op een wolk zweven.

  Leuke winactie!

  Beantwoorden
 2. marlieke van der willik
  17 juni 2014 at 19:47 (8 jaar ago)

  Die tekst, ik krijg er steeds een brok van in mijn keel… Denk steeds aan die kleine Liza die echt de mooiste en ontroerendste lachjes produceert <3 Hij krijgt dus een mooi plekje bij haar bedje!

  Beantwoorden
 3. Priscilla
  17 juni 2014 at 20:12 (8 jaar ago)

  Ik raak in de wolken van mijn kleine kanjer van 3! Ondanks de zware en nare tijd weet hij toch elke keer weer een lach op mijn gezicht te toveren! Echt een tekst voor ons dit.. Prachtig!

  Beantwoorden
 4. nathalie
  17 juni 2014 at 20:22 (8 jaar ago)

  Ik volg stoer&eigenwijs natuurlijk zelf ook en vind de wolk met die tekst helemaal geweldig.

  Mijn dag begint ook met een grote glimlach en dat alles komt door Jop wanneer ik ’s morgens naast zijn bedje sta en hij mij met een grote glimlach aankijkt. Dan ben ik echt een trotse mama en denk ik bij mezelf dat heb ik toch maar mooi even gedaan.. Mijn trots mijn alles samen met zijn grotebroer Sam zij maken mij blij en zorgen er voor dat mijn dag begint met een grote glimlach

  Beantwoorden
 5. Betty
  18 juni 2014 at 09:18 (8 jaar ago)

  Ik raak in de wolken als mijn kleintje met frisgewassen natte haartjes naast me zit en tegen me aanleunt en ademloos luistert als ik hem voorlees

  Beantwoorden
 6. Danielle
  19 juni 2014 at 08:40 (8 jaar ago)

  Ik raak in de wolken van álles wat mijn neefje doet. Hij is inmiddels 9 maanden en iedere keer als ik hem mag knuffelen kan ik de hele wereld aan. Ik raakte in de wolken van zijn eerste lachje, zijn eerste selfie, zijn eerste keer tijgeren en zijn eerste keer staan in de box. Dat mijn vriend hem leerde zitten en van zijn geklets waar we nu nog niets van verstaan. Ik kan niet wachten tot hij tante Danielle kan zeggen, voor altijd in de wolken! Deze krijgt dan ook een mooie plek op zijn kamer bij mijn zus thuis <3

  Beantwoorden
 7. Wimke
  20 juni 2014 at 21:50 (8 jaar ago)

  Stil van zulke mooie wolkjes..dan denk ik aan op je rug in het gras liggen en kijken naar wolken die voorbij drijven en dan mijmeren over zonnige dagen:-) Erg leuk om in mijn eigen huis te hebben..daar raak ik van in de wolken!

  Beantwoorden
 8. Alida
  21 juni 2014 at 18:32 (8 jaar ago)

  Ik raak in de wolken als ik aan mijn zoontje Finn denk. Na een hele pittige start bijna 6 maanden geleden begin ik me eindelijk een geboren moeder te voelen. Na deze pittige tijd beginnen veel van mijn glim- en schaterlachen gelukkig om om hem! Deze wolk zou hier perfect boven de box passen!

  Beantwoorden
 9. Sarah
  29 juni 2014 at 22:35 (8 jaar ago)

  Mijn man is veel en vaak Lang weg voor z’n werk. De glimlach oor tot oor ons zoontje als hij papa Weer ziet. Dan zweef je als mama van geluk!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter