Voor iedereen een klein appeltaartje

Koopmans; kleine appeltaartjes

Een appeltaart in gelijke stukken snijden kan nog best lastig zijn. Handiger én leuker is om iedereen een klein appeltaartje te geven! 

Leuk voor op een feestje of als traktatie, eigenlijk zijn deze kleine appeltaartjes overal wel geschikt voor! En dankzij Koopmans maak je deze heel gemakkelijk. In het pak voor kleine appeltaartjes zit bijna alles wat je nodig hebt voor deze gebakjes. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen is een ei, boter, appels en naar smaak rozijnen. Heel fijn, want zo kun je de rozijnen ook weglaten, wat ik deed.

Met zo’n klein appeltaartje kun je eindeloos variëren. Behalve appel kun je natuurlijk nog andere fruitsoorten proberen of voeg wat jam of lemon curd toe. En serveer de kleine appeltaartjes eens met een bolletje ijs, dat smaakt heerlijk met warm weer!

En nog een persoonlijke tip: maak zo’n klein appeltaartje eens echt fris door behalve gebruik te maken van lemon curd, er ook vanille-ijs met een beetje yoghurt bij te serveren. Zo heb je een fijn, fris gebakje.

Kleine appeltaartjes van Koopmans

Behalve een mix voor kleine appeltaartjes verkoopt Koopmans ook een mix voor kruimeltaartjes en voor fruittaartjes. Allemaal even gemakkelijk om te maken en om mee te variëren.

                                                                                                 Dit product is opgestuurd ter review

3 reacties on Voor iedereen een klein appeltaartje

 1. Sylvia
  15 juni 2014 at 12:02 (9 jaar ago)

  Leuk! Ik haal wel eens kleine appeltaartjes bij de AH, die zijn ook erg lekker :)

  Beantwoorden
 2. Eva
  15 juni 2014 at 18:31 (9 jaar ago)

  Wat een goed idee! En ze zien er echt bijzonder lekker uit :)

  Beantwoorden
 3. Joyce
  15 juni 2014 at 22:22 (9 jaar ago)

  Leuk! Die ga ik eens proberen, super handig!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter