Javian is klaar voor het WK van 2014!

oranje.javian.nl

Een oranje outfit mét voetbalsokken, een goed linkerbeen én een eigen WKpoule: Javian is klaar voor het WK in Brazilie. En jij kunt meedoen met Javian’s WKpoule via oranje.javian.nl

Met een familie die gek is op voetbal kan het natuurlijk niet anders dat je meegesleurd wordt in het voetbalfeest van het WK. En tijdens het maken van deze foto bleek Javian zowaar over voetbaltalent te beschikken, wellicht doet hij over een paar jaar mee aan het EK of WK.

Javian had al een eigen website (javian.nl), maar nu heeft hij ook zijn eigen oranje website! Via oranje.javian.nl kun je meedoen aan zijn WKpoule, maar ook zijn oranje outfits in de gaten houden. Javian zou het heel tof vinden als je meedoet aan zijn WKpoule, dus schrijf je vandaag nog in: oranje.javian.nl.

3 reacties on Javian is klaar voor het WK van 2014!

  1. Sylvia
    11 juni 2014 at 14:57 (9 jaar ago)

    Awh, wat leuk, zijn eigen website! Een voetballer in de dop, dat zie je zo ;)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter