Javian’s outfit van het kraamfeest

Javian's outfit voor het kraamfeest

Op 24 mei was Javian’s kraamfeest met als thema UP en ballonnen. Daar hoorde natuurlijk een passende outfit bij! Bij deze Javian’s outfit van het kraamfeest. 

Wat betreft babykleding ben ik best kritisch en investeer ik liever in een aantal mooie items die ik weer combineer met goedkope basics. Een zoektocht via Instagram en Pinterest tijdens mijn zwangerschap leverde een mooie lijst met bijzondere merken op. En sindsdien houd ik deze merken in de gaten voor aanbiedingen.

Zodoende vond ik deze broek van Modeerska Huset, een Zweeds merk. De broek is donkerblauw met een print van veren. Het merk Imps&Elfs verkoopt rompertjes met een ballonnenprint, perfect voor het thema van Javian’s kraamfeest. Om de outfit wat stoerder te maken nog een grijs sjaaltje van de H&M en grijze sokken van de Hema.

Broek: Modeerska Huset
Rompertje: Imps&Elfs
Sjaal: H&M
Sokken: Hema

1 reactie on Javian’s outfit van het kraamfeest

  1. Joyce
    15 juni 2014 at 21:13 (9 jaar ago)

    Ontzettend leuk!
    Ik besteed niet heel veel aandacht aan Luuk’s kleding. Hij spuugt of poept het weer onder en groeit er giga snel uit ;) Komt vast als hij iets meer blijft hangen bij een bepaalde maat :)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter