Marike’s verjaardagscadeaus

Mijn verjaardagscadeaus

Zaterdag 14 juni was ik jarig en dat heb ik gevierd met familie en vrienden! En het leuke aan je verjaardag vieren is dat je een verlanglijstje mag maken én cadeautjes krijgt! Bij deze een selectie van mijn verjaardagscadeaus. 

Mijn verlanglijstje kun je vinden op Pinterest, deze werk ik bij als ik cadeautjes gekregen heb van mijn lijstje of ik vul deze aan met nieuwe wensen. Zo heb ik altijd een verlanglijstje voor mijn verjaardag, Sinterklaas, Kerst of andere gelegenheden.

Dit jaar kreeg ik onder andere de volgende cadeautjes:

Een lettertang van de Hema (eigenlijk kreeg ik deze zelfs 3 keer!)
Een navulset voor de lettertang
Het papierboek van Uitgeverij Snor
Het boek Zelfgeboerd van Uitgeverij Snor
Een cadeaubon van restaurant Woodstone
Het boek ‘Toen ik je zag’
Het Kleurboek voor volwassenen op reis
DVD van Despicable Me 2
Het parfum Pure White Linen Light Breeze van Estée Lauder
7 grote borden van Rice
Een luiertas van Oilily
– Een boekenbon

4 reacties on Marike’s verjaardagscadeaus

 1. Kimberley
  20 juni 2014 at 13:44 (9 jaar ago)

  Wat leuk! En wat grappig dat je de lettertang drie keer kreeg, kan alleen maar betekenen dat het wat voor jou is ;)

  Beantwoorden
 2. Alidavt
  21 juni 2014 at 18:26 (9 jaar ago)

  Wat een leuke cadeautjes zeg! Die borden en die luiertas hebben gezellige printjes zeg.

  Beantwoorden
 3. LNNK
  9 juli 2014 at 13:50 (9 jaar ago)

  Wat een leuke spullen heb je gehad.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter