Masking tape bij de Hema; collectie van zomer 2014

Masking tape van de Hema - 2014

Tegenwoordig lanceert Hema elk jaar een collectie met schoolspullen, van schriften tot pennen. En uiteraard ook weer een fijne collectie masking tape! En de masking tape bij de Hema heeft altijd toffe kleuren en prints! 

Zodra de zomervakantie in zicht komt, vullen de schappen van de Hema zich weer met schoolspullen. En ook dit jaar bestaat die collectie voor een deel uit masking tape. Er zijn verschillende soorten sets verkrijgbaar met minimaal 2 rollen tape.

In de webshop van de Hema kun je meer dan 10 verschillende soorten sets vinden, maar het verschilt per filiaal welke sets in de winkel verkrijgbaar zijn.

Masking tape van de Hema - 2014

5 reacties on Masking tape bij de Hema; collectie van zomer 2014

 1. Danielle
  19 juni 2014 at 08:03 (9 jaar ago)

  Wat een leukerds, ik ga er snel een paar halen!!

  Beantwoorden
 2. Daphne
  20 juni 2014 at 14:32 (9 jaar ago)

  Ze zijn zo leuk, ik ga zeker even naar de hema als ik weer in de stad ben.
  Liefs Daphne!

  Beantwoorden
 3. Eva
  23 juni 2014 at 22:05 (9 jaar ago)

  Ik mis de Hema een beetje hier, hopelijk komen ze ook snel naar Berlijn!

  Beantwoorden
 4. Maaike | Gekkiggeitje
  29 juni 2014 at 14:44 (9 jaar ago)

  Haha… Ik ben dus niet de enige met die tic…. ;) (Zie mijn laatste blog http://gekkiggeitje.nl/2014/06/27/bananeninoren/ waarna ik er door een paar mensen even fijntjes op werd gewezen wat een belachelijke hoeveelheid rolletjes ik heb… En de stapel rolletjes op de foto is nog niet eens alles…) Maarre, op jouw foto’s zie ik nog een paar rolletjes die ik nog niet heb. Ik geloof dat ik die nog even moet gaan scoren! :)

  Beantwoorden
 5. LNNK
  9 juli 2014 at 12:59 (9 jaar ago)

  Altijd fijn. Ik heb inmiddels al zoveel maskingtape dat het belachelijk begint te worden ;-)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter