Oranje nagellak; lekker zomers

Oranje nagellak

Tijdens het WK kleurden een heleboel nagels oranje in Nederland. Maar oranje is ook een fijne kleur voor de zomer! Daarom verschillende kleuren oranje nagellak op een rijtje!

Bijna elk merk heeft wel een oranje nagellak in het assortiment. Op de foto zie je nagellak van de volgende merken: Etos, W7, MAX (Action), Catrice, Primark, Janet, Revlon, Essence, Chanel, L’Oreal, OPI, WIC by Herome.

Swatches van oranje nagellak

Swatches van oranje nagellak

Linksboven zie je 303 van L’Oreal; een oranje nagellak die in één keer dekt. Rechtsboven zie je ‘June’ van Chanel, van deze nagellak zie je 3 lagen. Linksonder zie je ‘Havana’ van WIC by Herome, een nagellak die met 2 lagen dekt. Rechtsonder zie je ‘Atomic Orange’ van OPI, een nagellek die met 2 lagen dekkend is, maar wel meer rood dan oranje lijkt.

Nail-art idee: de oranje leeuw

Oranje nagellak: leeuw

Voor de wedstrijden van Oranje tijdens het WK maakte ik een oranje leeuwenmanen op mijn nagels. Ik gebruikte een lichtoranje kleur als basis en met een feloranje striper zette ik links en rechts strepen, zodat het de manen van een leeuw leken. Deze simpele nailart is natuurlijk niet alleen leuk tijdens het WK, maar ook op een mooie zomerse dag. Voor deze nailart gebruikte ik een oranje nagellak van Essence uit een collectie van een paar jaar geleden en een oranje striper van Janet.

2 reacties on Oranje nagellak; lekker zomers

 1. Wimke
  19 juli 2014 at 08:18 (9 jaar ago)

  Frisse kleur! Ik ga ze ook mooi oranje lakken:-)

  Beantwoorden
 2. Steffie
  31 juli 2014 at 18:54 (9 jaar ago)

  Ik ben echt dol op de Chanel kleuren.. Alleen bij mij is de nagellak van Chanel er binnen een dag, zo niet dezelfde dag alweer af.. Hoe doe jij dat?

  Beantwoorden

Laat een reactie achter