Steun Oranje met een oranje kwarktaart

Oranje Sambakwarktaart

Heel Nederland is in oranje stemming! Wij eten tijdens de wedstrijden graag een oranje kwarktaart, de oranje sambakwarktaart met sinaasappel van Dr Oetker. 

Kwarktaart is het hele jaar door lekker, maar tijdens het WK voetbal is het wel zo leuk om een oranje kwarktaart te eten! De sambakwarktaart van Dr. Oetker heeft oranje kleurstof door de taartmix waardoor de taart lichtoranje kleurt.

Deze sambakwarktaart van Dr. Oetker is niet meer overal verkrijgbaar. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een oranje kwarktaart maken. Kleur de taart oranje met oranje kleurstof of gebruik sinaasappelsap en een klein beetje bietensap (dan kleurt de taart ook mooi oranje).

Lees meer over de sambakwarktaart op de website van Dr. Oetker.

1 reactie on Steun Oranje met een oranje kwarktaart

Laat een reactie achter