#100happymamadays

100happymamadays

Als je veel tijd doorbrengt op Instagram of Facebook ben je vast wel eens #100happydays tegen gekomen, een photochallenge waarbij je 100 dagen achter elkaar ‘happiness’ deelt. En nu kun je meedoen aan de mamavariant: #100happymamadays.

Door mee te doen aan #100happymamadays word je uitgedaagd om elke dag stil te staan bij een moment dat je blij maakte en moeders zullen herkennen dat je vaak blij wordt van iets dat met jouw kindje te maken heeft. Door een druk leven zul je misschien niet altijd bewust de tijd nemen om te genieten, maar door mee te doen aan een photochallenge heb je een stok achter de deur.

Voor deze photochallenge deel je 100 dagen achter elkaar een foto waar je blij van wordt onder vermelding van de hashtag #100happymamadays. De foto mag je delen op Instagram, Facebook, Twitter of je weblog. De photochallenge #100happymamadays start op 1 september.

Monique van moonoloog.nl is de initiatiefnemer van #100happymamadays. Als moeder van dochter Lise kwam zij op het idee om de #100happydays in een mamajasje te gieten. Op Moonoloog.nl kun je hier meer over lezen en je kunt je aanmelden voor de Facebook groep.

4 reacties on #100happymamadays

 1. Olga
  1 september 2014 at 00:47 (8 jaar ago)

  Over 100 dagen ben ik bijna moeder.. dat vind ik ineens een heel vreemde gedachte!

  Beantwoorden
 2. Sas
  2 september 2014 at 09:54 (8 jaar ago)

  Wat een fijn stukje!

  Beantwoorden
 3. Vlijtig Liesje
  2 september 2014 at 11:47 (8 jaar ago)

  Leuk! Dit soort dingen maken je bewust van de goede dingen in je leven en dwingen je er bij stil te staan.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter