Campingoutfit van baby Javian

Campingoutfit van baby Javian

De afgelopen maanden kwam ik allemaal babykleding tegen waarin tenten centraal stonden, perfect voor onze kampeervakantie in Denemarken! Bij deze dus een campingoutfit van baby Javian waarin tenten centraal staan. 

Van eind juli tot half augustus waren wij aan het kamperen in Denemarken met Javian. En hoewel campingoutfits vaak heel saai zijn, had Javian speciale campingoutfits. Bij een HEMA outlet vond ik een tof shirt en de ZARA verkoopt een bijpassend broekje om de outfit compleet te maken.

T-shirt: HEMA (outlet)
Legging: ZARA
Sjaal: set van H&M
Sokken: HEMA

Deken: ‘Galaxy’ van Dwell Studio (cadeau van collega’s)

4 reacties on Campingoutfit van baby Javian

  1. Marlieke
    27 augustus 2014 at 08:34 (9 jaar ago)

    Te leuk!! Goed gespot hoor!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter