‘I’m gonna marry her anyway’

Wat doe je als jouw gedroomde schoonvader nee zegt als je vraagt om de hand van zijn dochter? Je maakt er een liedje over en zingt nadrukkelijk ‘I’m gonna marry her anyway’. Zo deed de band Magic! het met het liedje ‘Rude’.

Het verhaal van ‘Rude’ is niet helemaal waargebeurd, want eigenlijk was de ex-vriendin van de zanger inspiratie voor een liedje met de titel ‘Rude’. Maar de rest van de band hielp mee om er uiteindelijk een goed catchy nummer van te maken. En met succes, want het nummer wordt veel gedraaid op de radio in Denemarken en wordt ook langzaamaan bekend in Nederland.

De band Magic! komt uit Canada en heeft net een nieuwe cd uit ‘Don’t Kill The Magic‘.

1 reactie on ‘I’m gonna marry her anyway’

  1. Kimberley
    17 augustus 2014 at 17:00 (9 jaar ago)

    Ik hoorde dit liedje laatst op Spotify volgens mij. Moest wel lachen om de tekst. Haha.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter