Stokke Flexi Bath op de camping in Denemarken

Stokke Flexi Bath

Stokke ken je misschien wel van de Tripp Trapp of de Sleepi, maar Stokke maakt nog veel meer producten. Een opvouwbaar badje, het Stokke Flexi Bath, is een van die mooie producten!

Het Stokke Flexi Bath is een mooi rechthoekig badje, speciaal voor baby’s en kleine kinderen. Handig als je geen ruimte hebt voor een normaal babybad, maar ook op vakantie ideaal! De badjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren; wit, roze, blauw, oranje en transparant met blauwe voegen.

Via een winactie op Facebook won mijn zusje een Stokke Flexi Bath voor Javian. En die ging mooi mee op vakantie naar Denemarken! Het badje vulden we bij de tent, zodat Javian lekker buiten in het badje kon. Het badje vouw je eenvoudig in en uit elkaar en er zit een stop in waar het water uit kan laten weglopen.

Het badje is erg handig voor op vakantie, maar ook voor een weekendje logeren of bijvoorbeeld in een klein huis. Wij hebben geen tuin, maar als het nog mooi weer wordt wil ik het badje gebruiken op ons balkon.

Stokke Flexi Bath op de camping

Op de website van Stokke kun je meer lezen over de Stokke Flexi Bath en verkooppunten zoeken. 

3 reacties on Stokke Flexi Bath op de camping in Denemarken

  1. Joyce
    29 augustus 2014 at 21:21 (6 jaar ago)

    Ziet er goed uit! Ik denk dat ik ook deze ook graag wil voor moempie! Neem ook weinig ruimte in.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter