Yesterday is History – Mysteryland 2014

Mysteryland 2014

Yesterday is history, Mysteryland 2014 is weer afgelopen. Nu duurt het weer een heel jaar voordat het Haarlemmermeerse bos zich omtovert tot de sprookjeswereld die Mysteryland heet. 

Het was niet voorspeld, maar het was prachtig weer! Afgezien van een buitje ’s ochtends is het de hele dag droog gebleven en scheen zelfs af en toe de zon! Perfect festivalweer dus!

De organisatie was zoals elk jaar heel goed geregeld; het terrein was prachtig, de muziek was goed, het eten heerlijk en het vuurwerk was perfect. Net als vorig jaar heb ik het vuurwerk gefilmd, alleen kan ik deze nog niet uploaden in Vimeo in verband met een uploadlimiet dus dat volgt later deze week.

Weg bij Javian!

Het was voor mij de eerste keer dat ik zo lang bij Javian weg zou zijn en voor Frank de eerste keer dat hij in een weekend zijn zoon zo lang niet zou zijn. Dat vonden we allebei best lastig en de gehele dag vroegen we ons af wat Javian aan het doen was, gelukkig hadden we bereik zodat we mijn moeder konden vragen hoe het ging en kregen we foto’s en filmpjes toegestuurd.

Javian heeft heerlijk gespeeld op zijn speelkleed, deed dutjes in de box en dronk prima uit een flesje, hoewel hij wel minder dronk dan we hadden verwacht. Vlak voordat we thuiskwamen was hij in slaap gevallen, maar ‘gelukkig’ werd hij wakker van ons zodat we nog even konden knuffelen met elkaar. Het ging gelukkig dus goed, maar het allerliefste delen we alles met Javian dus nu even geduld hebben tot Javian oud genoeg is om mee te gaan.

Laat een reactie achter