Frozen yoghurt van Frøken in Middelfart, Denemarken

Frozen Yoghurt van Frøken

Frozen yoghurt is hip, maar vooral heel erg lekker! Daarom is het een goede trend dat ´frozen yoghurt´-hotspots steeds vaker steden veroveren. Ook in Middelfart, in Denemarken, kun je terecht voor frozen yoghurt van Frøken. 

Frozen yoghurt van Frøken

Middelfart is een stad op het eiland Funen, te midden van Denemarken. Aan de rand van de stad, met uitzicht op de Lillebælt vind je Frøken. Van buiten is Frøken een typisch strak gebouw, zoals je er wel meer ziet in Denemarken.

Meer dan 20 soorten toppings

Binnen kun je bakjes vullen met frozen yoghurt in verschillende smaken, van framboos tot koffie tot vanille. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende soorten vers fruit, snoep en chocola en een aantal soorten zaden, noten en muesli. Bij de kassa wordt jouw bak frozen yoghurt van Frøken afgewogen en betaal je naar gewicht.

De bakjes zijn vrij groot, dus je kunt een aardige bak vullen om te delen (of in je eentje van te smullen) of als je niet zoveel trek hebt, vul je jouw bakje voor de helft.

Met mooi weer eet je jouw frozen yoghurt van Frøken bij voorkeur natuurlijk buiten in een van de loungestoelen. Met uitzicht op de Lillebælt ervaar je dan een ultiem vakantiegevoel.

Frozen Yoghurt van Frøken

Geen ijsliefhebber(?), bij Frøken kun je ook terecht voor verschillende soorten drankjes, smoothies of broodjes.

1 reactie on Frozen yoghurt van Frøken in Middelfart, Denemarken

  1. wimke
    8 september 2014 at 07:05 (9 jaar ago)

    Leuk zeg! En ziet er heel erg lekker uit:-)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter