Happy Moments Augustus 2014

Happy Moments - Augustus 2014

Elke maand zijn er wel een aantal hoogtepunten, momenten waar je blij van wordt, lichtpuntjes die je wilt delen. Daarom een overzicht van de ‘happy moments‘ van de afgelopen maand. Bij deze een overzicht van de Happy Moments van augustus 2014! 

De maand augustus begonnen we in Denemarken, tijdens een heerlijke vakantie. Maar eenmaal weer thuis maakten we ook genoeg happy moments mee.

Happy Moments op LIVWOW.nl - spelende Javian

Op 1 augustus waren we nog op vakantie in Denemarken. Javian vond het heerlijk op vakantie, lekker spelen en ontdekken. Enige nadeel: het was ongelofelijk lekker weer, terwijl ik zowat Javian’s volledige garderobe had meegenomen… ;)

Happy Moments op LIVWOW.nl - Javian zwemmen

Gelukkig had ik genoeg zwemluiers en zwemkleding mee voor Javian, want met het warme weer wilden we allemaal graag even afkoelen in het koele water. Dit zwembroekje met besnorde walvissen komt van de Zeeman.

Overigens zat Javian vaker in een badje bij de tent, dan dat we naar het zwembad gingen. In mijn blog over het Stokke Flexi Bath lees je daar meer over.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Middelfart

Tijdens onze vakantie zaten we redelijk dichtbij Middelfart, een plaats op het eiland Funen. Hier gingen we regelmatig heen voor boodschappen én ijs!

Happy Moments op LIVWOW.nl - borstvoeding

Middelfart ligt vlakbij de brug van Funen naar Jutland, het vaste land van Denemarken. Een mooie plek om even ‘wild te voeden’. Hier gebruik ik trouwens een hydrofiel doek van de Hema.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Vejle

Op stap! Een dagje naar Vejle, want er zou een winkel zijn die Mini Rodini zou verkopen. En zowaar: ik kocht iets van Mini Rodini in de uitverkoop! Niet voor Javian, maar voor mijzelf…

Happy Moments op LIVWOW.nl - Vakantievoedsel

Op vakantie eet je misschien makkelijk, máár wel heel lekker! Pasta met gehakt (oksekød in het Deens, vreemd woord), mais, paprika en rucola! Yum!

Happy Moments op LIVWOW.nl - Deens gebak

En na al dat lekkere eten past er ook nog wel wat Deens gebak bij! Dit kochten we bij een bakker ín een Deense supermarkt, maar elk klein dorpje in Denemarken heeft wel een bakker waar je ook veel lekkers kunt halen.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Kolding

Aangezien ik voor Javian nog niet was geslaagd met Mini Rodini gingen we een dagje naar Kolding. Hoewel ik eigenlijk wilde slagen met items uit de sale, verlieten we uiteindelijk de winkel Frølich met een rompertje van de nieuwe collectie! Allemaal de ‘schuld’ van die leuke eigenaresse met wie ik even leuk aan het kletsen was over onze zoontjes.

Overigens had zij ook een tak met babykleding hangen in haar winkel.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Camping

Tijdens onze vakantie hadden we ook ‘saaie’ campingdagen waarbij we niets anders deden dan een beetje relaxen en staren naar Javian (in een pakje van Mini Rodini) die zich prima vermaakte met zijn speelkleed.

Hier zie je trouwens het picknickkleed van de Hema.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Eten

Nog meer lekker eten! Voor onze laatste avond haalden we pizza. En terwijl ik even aan het voeden was, maakte mijn vriend even deze foto. Zo doe je dat als vriendje van een blogger.

Overigens draag ik hier mijn toffe zwangerschapslegging met Galaxyprint van Asos. Hoewel ik natuurlijk niet meer zwanger ben, kan ik niet helemaal afstand doen van de toffe print.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Laatste avond

Nog even een drankje in Middelfart, bij de ‘stamkroeg’ van voetballer Christian Eriksen, met uitzicht op de Lillebælt van Funen (rechts, waar wij ook zaten) naar Jutland (uiterst links op de foto).

Javian draagt hier een rompertje en broekje van Modeerska Huset, waarschijnlijk wel mijn favoriete merk voor babykleding.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Oreo ijs

Op de terugweg naar Nederland scoren we in een Duitse supermarkt niet alleen goedkope Pampers luiers, maar ook dit overheerlijke ijsje van Oreo!

Happy Moments op LIVWOW.nl - Happy meal

En weer eten! Onze thuiskomstmaaltijd: groenten uit de oven met zoete aardappel en biefstuk. Yum!

Het vrolijke bloemetjesbord is van Rice.

Happy Moments op LIVWOW.nl - carrot cake

We namen ‘gulerodkage’ (worteltjestaart) mee van de lekkerste bakker in Denemarken (mét drive-in). Ik houd niet zo van amandel, dus die heb ik subtiel even verzameld op de ene helft van de taart. Deze taart was ZO lekker, dat we nu al ruimte in de vriezer maken voor alle taarten die we meenemen van onze volgende Denemarkentrip.

Happy Moments op LIVWOW.nl - wakker worden

Het fijnste na een vakantie? Thuis wakker worden. Ik was gelukkig nog een paar dagen vrij en genoot heerlijk van een vrije, luie ochtend met Javian.

Javian draagt hier weer een broekje van Modeerska Huset. Beddengoed is van Ikea.

Happy Moments op LIVWOW.nl - favoriete ontbijt

Hoewel campingontbijtjes ook lekker zijn, was ik erg blij toen ik thuis weer aan mijn favoriete ontbijt zat. Liefde&Passie brood van de Albert Heijn met rosbief en avocado, een glaasje bietensap en een goede cappuccino. En dat allemaal van mijn vrolijke uilenbord die ik ooit kocht bij de Xenos, de koffie drink ik uit een mok die ik kocht bij &Klevering.

Happy Moments op LIVWOW.nl - dragen

Boodschappen doen met Javian in de Tula! Ik vind het heerlijk om zo samen boodschappen te doen met mijn vriend en baby, lekker burgerlijk. En het is heerlijk om Javian te dragen, zo kan hij ook fijn rondkijken.

Happy Moments op LIVWOW.nl - bruiloft

We hadden een bruiloft!: mijn vroegere overbuurmeisje ging trouwen met haar grote liefde! Het was een prachtig feest! Foto’s kun je zien op instagram.com/marikee.

De dresscode van de bruiloft was pastelroze en mintgroen, ik droeg een oversized overhemd als jurkje met bloemenprint van Esprit en Javian droeg een mintgroene romper van Mini Rodini.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Mysteryland

En toen was Mysteryland! Hierover heb je al kunnen lezen op LIVWOW.nl. Maar bij deze nog een foto die ik nog niet gedeeld had. Het was een prachtige dag! En hoewel ik het heel gek vond om zo lang bij Javian weg te zijn, vond ik het wel heel tof dat ik geweest ben.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Proefpark

De dag na Mysteryland bezoeken we Proefpark in Haarlem! Een heel tof, klein foodfestival! Ik at onder andere ijs van Professor Grunschnabel!

Happy Moments op LIVWOW.nl - Javian

Javian heeft nogal een innige relatie met Nijn. Ik tref ze regelmatig al tongzoenend aan… Ik wist niet dat die ellende nu al zou beginnen.

Overigens draagt Javian hier een rompertje van Mini Rodini en een broek van Imps&Elfs. Nijn was een cadeau.

Happy Moments op LIVWOW.nl - Javian in bad

Babyhandjes! Javian probeert tegenwoordig alles te pakken wat in de buurt van zijn handjes komt én dus ook waterstralen. Heel grappig om mee te spelen.

 

In de maand september zal ik vooral veel aan het werk zijn, maar in onze vrije tijd hopen Frank en ik weer wat festivals te kunnen bezoeken met Javian. Kijk je volgende maand weer mee naar al mijn happy moments?

1 reactie on Happy Moments Augustus 2014

  1. Rory
    17 september 2014 at 17:30 (8 jaar ago)

    Wat een prach-ti-ge foto van de vrije, luie ochtend! Heel bijzonder. Sowieso een leuk overzicht. En wat een leuk merk is dat Mini-Rodini.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter