Hoera, het is Javian’s halverjaardag!

Javian's halverjaardag - 6 maanden oud

Een half jaar geleden, op 24 maart, werd mijn bevalling ingeleid. En om 12.51 werd Javian geboren! Het is dus vandaag zijn halverjaardag, 6 maanden oud! 

Het afgelopen half jaar is voorbij gevlogen! De eerste keer met zijn drieën naar huis toe gaan, een eerste lachje, een eerste vakantie en de eerste keer omrollen van rug naar buik. Het is waarschijnlijk nog niet eens de helft van wat we met Javian hebben meegemaakt en er komen nog veel meer dingen aan!

In 6 maanden is er al zoveel veranderd en we hebben al zoveel geleerd over Javian en over hoe we hem willen opvoeden, wat wel anders bleek dan we van tevoren hadden gedacht. Javian willen we het liefste zoveel mogelijk bij ons hebben en dus nemen we hem mee naar het 100% Mama Event, Snor Festival en ook als we koffie gaan drinken bij de Starbucks. Het scheelt dat Javian overdag een ontzettend lieve en rustige baby is.

De nachten kosten, in tegenstelling tot overdag, wat meer energie. ’s Nachts is Javian nog erg hongerig en heeft hij regelmatig een huiluurtje. Maar we zijn het allemaal weer vergeten als hij tussen ons in ligt en met zijn handjes onze neuzen probeert te pakken of als hij weer eens uitslaapt tot 12 uur ’s middags.

Ik kan me niet meer voorstellen hoe het zonder Javian was, wil er niet eens aan denken. We zijn zo enorm blij dat Javian eindelijk bij ons is!

Javian aan het ontdekken

Exact een half jaar geleden lag ik op de kraamafdeling, Javian lag bij Neonatologie en Frank was thuis. Daarom geniet ik er extra van dat we vanavond gewoon met zijn drieën bij elkaar zijn en allemaal in dezelfde kamer slapen.

 

Links op de foto bovenaan is Javian één week oud en draagt hij een rompertje van de Zeeman en een broekje van de Wibra. Rechts op de foto is Javian exact 6 maanden en draagt hij een rompertje van Mini Rodini en een broekje van de Zara. Op de onderste foto draagt Javian een pakje van Name It en een broekje van de Zara. 

7 reacties on Hoera, het is Javian’s halverjaardag!

 1. wimke
  24 september 2014 at 23:23 (9 jaar ago)

  Een lief wonder: om je altijd over te verbazen, maar vooral veel van te genieten:-) Gefeliciteerd met Javian’s halveverjaardag:-)

  Beantwoorden
 2. Koperroze
  24 september 2014 at 23:46 (9 jaar ago)

  Proficiat! In de helft van groot feest :)

  Beantwoorden
 3. Ilse
  24 september 2014 at 23:50 (9 jaar ago)

  Awwie! Wat gaat dat hard hè. =) Ik heb een neefje dat in november ook alweer 1 wordt. Tijd gaat snel!

  Beantwoorden
 4. Jentl
  24 september 2014 at 23:51 (9 jaar ago)

  Mooi! En bijzonder om op afstand te zien hoe je bent gegroeid. Hoe je je gevoel volgt maar vooral Javian. Op naar het volgende half jaar. Nog meer groeien en ontwikkelen met z’n drietjes als gezin. X

  Beantwoorden
 5. Olga
  25 september 2014 at 02:05 (9 jaar ago)

  Lief en voor de helft alvast van harte gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 6. Vlijtig Liesje
  26 september 2014 at 10:52 (9 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze halve mijlpaal. De foto’s vind ik geweldig. Je ziet heel goed hoeveel hij gegroeid is op deze manier.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter