Javian’s outfit @ Snor Festival

Javian's outfit van het Snor Festival

Afgelopen zondag bezochten we het Snor Festival waar Javian een toepasselijke outfit voor had. Bij deze Javian’s outfit mét natuurlijk een snor! 

In Javian’s kledingkast vind je meerdere kledingstukken met snorren, dus er was ook nog keuze toen ik Javian’s outfit ging samenstellen voor het Snor Festival. Een paar dagen van tevoren had ik al een antractiet shirtje met lange mouwen van Z8 klaarliggen met een bril en een snor en een wit rompertje met korte mouwen van Sproet&Sprout. Op het witte rompertje staat de tekst ‘My dad thinks he looks cool with his moustache’, deze gaf ik aan Frank voor vaderdag. Het rompertje was met vaderdag nog veel te groot, maar nu past Javian hem gelukkig alsnog.

Javian’s outfit

Aangezien het mooi weer was, koos ik voor het rompertje met korte mouwen. Dit was de gehele outfit:
– rompertje van Sproet&Sprout met snor, die ik kocht bij Enlasnubes.nl
– legging van Mini Rodini met print van giraffen, van de SS14 collectie
– witte sokken van de Hema

Laat een reactie achter