Mintgroene muffins

Mintgroene muffins

Mintgroen is een kleur die je steeds vaker voorbij ziet komen, van woonaccessoires tot nagellak en kleding. Maar je kunt ook mintgroen bakken, maak bijvoorbeeld eens mintgroene muffins! 

Op een vrijdagmiddag besloot ik iets te gaan bakken om het weekend te vieren als mijn vriend thuis zou komen van zijn werk. Toevallig hadden we nog een pak voor muffins in de kast staan waarbij alleen water nodig was.

Ik wilde graag iets speciaals ermee doen, dus werd mijn voorraadkast geplunderd. Ik vond eerst groene kleurstof waarmee ik ‘marble’ muffins wilde maken, maar het resultaat vond ik toch een beetje gek. Vervolgens zag ik blauwe kleurstof staan en dus probeerde ik ‘marble’ muffins met twee verschillende kleuren. Dat werd het ook niet helemaal, maar toen ik door bleef roeren werd het mintgroen!

De laatste paar weken ben ik gek op mintgroen en dus ik werd helemaal blij van deze hippe muffins. Maar toen moesten deze nog in de oven, ik was erg benieuwd hoe de mintgroene muffins uit de oven zouden komen.

Mintgroene muffins

En zie daar: prachtige muffins met een mintgroene binnenkant! De buitenkant was natuurlijk wel wat gebruind, maar in het midden van de muffins kon je nog goed het mintgroen zien.

Bij het opensnijden van de mintgroene muffins zag je nog wel dat ik geprobeerd had ze ‘marble’ te maken, maar ze waren wel volledig gekleurd van binnen.

Mintgroene muffins

4 reacties on Mintgroene muffins

 1. Kimberley
  17 september 2014 at 01:09 (6 jaar ago)

  Ondanks dat ze voor jou niet helemaal gelukt zijn, vind ik ze wel gaaf! En waarschijnlijk heel erg lekker :)

  Beantwoorden
 2. Eline
  17 september 2014 at 10:45 (6 jaar ago)

  Haha leuk dat je het toch nog op je blog gezet hebt! Super leuk!

  Beantwoorden
 3. wimke
  17 september 2014 at 22:49 (6 jaar ago)

  Ziet er ook heerlijk zomers uit dat frisse mintkleurtje..yammie!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter