Rok van lampionnen, gespot op Mysteryland

Rok van lampionnen, gespot op Mysteryland

Op Mysteryland spot je de meest toffe outfits. Soms tof gecombineerd, maar soms ook heel gaaf zelfgemaakt. Tijdens Mysteryland 2014 spotte ik deze rok gemaakt van lampionnen! 

Tijdens het ontdekken van het terrein zag ik een glimp van deze rok, waarna ik de dame achterna rende voor een foto. Helaas kon ik alleen deze onscherpe foto maken voor deze dame in de massa verdween. Jammer, want ik wilde graag haar graag vragen hoe ze deze rok had gemaakt of ze een ‘sponsor’ had voor de lampionnen.

Het idee vond ik in ieder geval heel erg tof! Maar hoe je het nou maakt? Je kunt deze maken van lampionnen in verschillende formaten, maar je kunt ook kiezen voor een rok van honeycombs of pompoms. Die honeycombs en pompoms kun je bijvoorbeeld kopen bij PSikhouvanjou.nl.

Leuk als opvallende outfit voor een feestje of festival!

Als je het meisje bent of kent op de foto, laat je het me dan weten?

 

3 reacties on Rok van lampionnen, gespot op Mysteryland

 1. Karin
  22 september 2014 at 07:46 (8 jaar ago)

  ik zou er ook zo’n sliert kleine lampionnen met lichtjes in doen. Volgens mij heb ik die weleens gezien met LEDjes en een batterij

  Beantwoorden
 2. Iris
  22 september 2014 at 10:10 (8 jaar ago)

  Wat leuk! Het staat zo vrolijk :D

  Beantwoorden

Laat een reactie achter