Snor Festival en de Yvestown Fair: mijn verslag

Snor Festival - 21 september 2014

Vandaag bezocht ik het Snor Festival op kampeerterrein de Lievelinge in Vuren! Bij deze mijn verslag van dit superleuke festival! 

Sinds ik had gelezen over het Snor Festival keek ik er al naar uit om er naartoe te gaan. En de combinatie met de Yvestown Fair vond ik helemaal tof, want de vorige edities van de Yvestown Fair had ik gevolgd via 101 Woonideeen.

Het Snor Festival vond plaats op het kampeerterrein de Lievelinge. Een prachtig terrein met een heleboel prachtige planten, mooie zithoeken en verborgen hoekjes. Een ideale plek voor zo’n creatief festival.

Tijd voor foto’s!

Snor Festival - Bio Bloemen

Bloemen!

Er waren een aantal stands waar je bloemen kon kopen. En bij deze ‘bio-bloemen’-stand kon je jouw eigen bos samenstellen. Ik vond het bord met ‘bio-bloemen’ met masking tape een leuke vondst!

Snor Festival - Circus en boom

Circusartiesten en een paarse boom

De kleine artiesten konden zich uitleven op Snor Festival met allerlei circus-attributen! Ontzettend leuk om te zien hoe dapper sommige kinderen waren en allerlei trucs uithaalde!

Op het terrein stond ook een prachtige boom, paars met wit geschilderd waar allemaal vogelkooien aan hingen. Een mooie eyecatcher!

Snor Festival - Flow Caravan

Dé Flow Caravan

Via social media had ik de Flow Caravan al gespot, maar nu zag ik hem in het echt! Leuk bedacht van Flow Magazine!

Snor Festival - Yvestown Fair

Yvestown Fair

En dan natuurlijk de Yvestown Fair! Hier stonden allemaal leuke creatieve bloggers en (web)shops! Een lijstje met alle deelnemers van de Yvestown Fair vind je op de blog van Yvonne aka Yvestown (links op de foto met grijs vest).

Naar de Yvestown Fair had ik enorm uitgekeken omdat er vele toffe bloggers zouden zijn. Ik sprak Anki van Zilverblauw (en kocht haar gloednieuwe tape en zette de prachtige borrelplank bovenaan mijn verlanglijst!), Iris van Enigheid, Daan van MaandagDaandag, Monique van Vlinspiratie en collega en Kim van Rossenberg (collega).

Mijn aankopen op het Snor Festival

Mijn aankopen van het Snor Festival

– een prachtige bos dahlia’s (een van mijn favoriete bloemen)
– dé tape van Zilverblauw, nóg groter en mooier dan ik dacht!
– het boek ‘Op de achterbank’ van Uitgeverij Snor (natuurlijk!)

Stiekem kocht ik nóg een boek van Uitgeverij Snor, maar dat is een cadeautje, dus die heb ik subtiel even van de foto ‘geknipt’.

7 reacties on Snor Festival en de Yvestown Fair: mijn verslag

 1. Liliane
  22 september 2014 at 18:10 (9 jaar ago)

  Dat ziet er gezellig uit!
  Ik had vast zelf nog een ‘dansje’ gewaagd op de circusattributen haha
  De dahlia’s zijn ook prachtig <3

  Beantwoorden
 2. Eva
  22 september 2014 at 22:42 (9 jaar ago)

  Dit leek me echt zo’n heerlijk festival :)

  Beantwoorden
 3. LNNK
  23 september 2014 at 12:29 (9 jaar ago)

  Ziet er geweldig uit!

  Beantwoorden
 4. Olga
  24 september 2014 at 15:09 (9 jaar ago)

  Mooie bos bloemen joh! Daar word ik nou helemaal vrolijk van :)

  Beantwoorden
 5. MUS
  26 september 2014 at 21:12 (8 jaar ago)

  Wat een feest was het he?! Op naar #2 :-)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter