Uitgeverij Snor + Yvestown fair = Snor festival!

Uitgeverij Snor Festival

Op 21 september is het zover: het Snor Festival! Een hele fijne samenwerking van de toffe uitgeverij Snor en de Yvestown Fair! 

21 september wordt het kampeerterrein de Lievelinge in Vuren omgetoverd tot het festivalterrein van Uitgeverij Snor en de Yvestown Fair. Onder de naam Snor Festival kun je op deze dag workshops volgen, mooie producten kopen bij de kraampjes van de Yvestown Fair en natuurlijk boeken van Uitgeverij Snor kopen!

De Yvestown Fair is niet nieuw, misschien ken je dit kleine festival al via 101woonideeen.nl? Een aantal toffe bloggers en (web)shops maken deel uit van de Yvestown Fair, zoals twee van mijn favoriete bloggers Zilverblauw en MaandagDaandag.

Tijdens het Snor Festival worden een aantal nieuwe boeken gelanceerd van Uitgeverij Snor, Zilverblauw komt met twee hele toffe producten, er zijn workshops te volgen van onder andere ‘blogdokter’ Kirsten Jassies en ‘relaxte mama’ Elsbeth Teeling of laat jouw portret tekenen door Marloes de Vries.

Kijk op snorfestival.nl voor het volledige programma. Het festival is van 13 uur tot 18 uur en je kunt aan de deur nog kaartjes kopen!

Bron afbeelding: dewereldvansnor.nl

Ga je ook? Ik ben heel benieuwd wie ik daar nog meer tegenkom! :)

Laat een reactie achter