Zomerse aardbeien smoothie met munt

aardbeien smoothie met munt

Het is misschien niet echt meer zomer te noemen, maar benut elke zonnestraal optimaal en maak deze aardbeien smoothie met munt. Daar krijg je vanzelf een zomers gevoel van! 

Aardbeien smoothie met munt

Nodig 
– een handjevol aardbeien
– yoghurt
– verse munt
– ijsblokjes

– een blender

Maak de aardbeien smoothie
Doe de aardbeien en munt in de blender en vul deze aan met yoghurt tot je ongeveer 300 ml hebt. Vul de rest aan met ijsklontjes zodat de smoothie lekker dik wordt. Zet de blender aan zodat alles goed met elkaar mengt, doordat er ijsblokjes bij zitten moet je de blender even aan laten staan zodat deze goed gemalen worden.

Eventueel kun je bevroren aardbeien gebruiken in plaats van ijsblokjes.

Serveren in een mason jar

Serveer jouw aardbeien smoothie in een mooie beker, zoals deze mason jar met gele deksel. Je kunt deze mason jars kopen bij Cook&Co, Xenos en Blokker. De inhoud is ongeveer 500ml. Het rietje is een paper straw en komt van de Hema.

Laat een reactie achter