Halloween vieren met H&M Halloween producten

Halloween vieren met H&M Halloween producten

Steeds meer winkels verkopen in oktober producten voor Halloween. En H&M Home doet ook mee met H&M Halloween producten! 

Een feest met Halloween heeft natuurlijk toffe aankleding nodig, maar de meeste versiering die je vindt in winkels is wat ouderwets en schreeuwerig qua afbeeldingen. Maar gelukkig is er ook mooie, strakke decoratie te vinden.

H&M Halloween producten

Bij H&M Home vind je een aantal producten in de kleuren zwart en oranje en met afbeeldingen van vleermuizen en monsters. Perfect om Halloween met stijl te vieren.

Eten, drinken en decoratie

De kartonnen bekers zijn ideaal voor drinken op een feestje, zodat je ook weinig afwas hebt. Maar je kunt deze bekers ook gebruiken om decoratie of hapjes in te presenteren. De servetten kun je ook op meerdere manieren gebruiken, maak er bijvoorbeeld eens een slinger van.

Gemakkelijk verkleden

De maskers zijn ideaal voor een verkleedfeestje. Het maakt een Halloweenoutfit helemaal af of gasten die zich niet verkleed hebben, kunnen zich zo gemakkelijk aan passen aan het Halloween thema.

Je vindt de Halloween producten in de webshop van H&M bij ‘Kinderkamer’. Op LIVWOW.nl staat nog meer inspiratie om Halloween te vieren.

2 reacties on Halloween vieren met H&M Halloween producten

 1. wimke
  21 oktober 2014 at 23:44 (8 jaar ago)

  Leuk! Herfst en Sint Maarten zijn voor mij bijna synoniem met Halloween..gezellig alles versieren!

  Beantwoorden
 2. Olga
  22 oktober 2014 at 20:26 (8 jaar ago)

  Ik vind ook al die kleding zo leuk, misschien dat ik nog wel een bestelling ga plaatsen voor de baby voor volgend jaar ^^

  Beantwoorden

Laat een reactie achter