Dag LIV’WOW, hallo Mama Lifestyle

Op 21 oktober 2014 verscheen voor het laatst een blog online op LIVWOW.nl, ondertussen is wel mamalifestyle.nl online gegaan en daar verschijnen nu wel blogs. Bij deze uitleg. 

In augustus 2014 begon ik na mijn zwangerschapsverlof als freelancer weer met werken bij Sanoma, naast natuurlijk het moederschap voor Javian en het bloggen voor LIVWOW.nl. Bij het bloggen merkte ik al snel dat ik er naar neigde om een mamablogger te worden, maar ik wist ook dat mijn beeld van LIVWOW.nl daar niet meer strookte.

De maanden oktober en november besteedde ik aan plannen maken voor een nieuwe website waar de nadruk op mama zou liggen. Uiteindelijk ontdekte ik dat de domeinnaam mamalifestyle.nl nog vrij was, waardoor er een klein feestje in mijn hoofd plaatsvond.

Op 1 december wilde ik live gaan met MamaLifestyle, inclusief een cadeautjes adventkalender. Maar het lot besloot mijn leven nog leuker te maken, waardoor ik op 1 december als freelancer werd aangenomen voor wendyonline.nl en ik op 2 december bij de eerste redactievergadering zat. Daardoor moest ik helaas mijn plannen voor MamaLifestyle opzij schuiven.

Inmiddels werk ik met heel veel plezier voor wendyonline.nl, vtwonen.nl en blog ik inmiddels wel voor mamalifestyle.nl. Alleen LIVWOW.nl… Het hoeft niet meer als thuis, zoals mamalifestyle.nl en mijn andere werk nu wel voelt. Voorlopig zal ik hier dus niet meer bloggen en alle mama-gerelateerde blogs ga ik overzetten naar MamaLifestyle. De domeinnaam zal voorlopig nog wel even blijven staan, maar als je op de hoogte wilt blijven van mijn bezigheden kun je mij het beste volgen op mamalifestyle.nl of als @Marikee op Twitter.

Laat een reactie achter